Moto-Stock, amb els egarencs Llargués, Solé i Cañizares, tercer a les 24 hores de Motociclisme

El Circuit de Catalunya ha estat aquest cap de setmana l’epicentre del motor català, amb les tradicionals 24 hores de Motociclisme, que arribaven a la seva 23a edició. Aquest any, però, la competició ha estat marcada per la trist notícia de la mort d’Enric Saurí. El pilot de Granollers va patir dissabte un greu accident al primer revolt, que li va costar la vida.

Des de la vessant més competitiva, 40 dels 53 equips participants van poder finalitzar aquesta prova de resistència. Entre els inscrits hi havia l’escuderia Moto-Stock de Sant Celoni. Dels seus quatre pilots, tres són terrassencs: Marc Llargués, Marc Solé i Jordi Cañizares, així com Jaume Tobias, de Pallejà. Moto-Stock, que va finalitzar quinzè a la general, va pujar al tercer esglaó del podi en la categoria Superstock 1000. El triomf va ser per a Moto Attitude, mentre que la segona posició va recaure en Team Players.

El títol en la categoria absoluta va correspondre, per tercer any consecutiu, a l’equip Folch Endurance, que va fer 717 voltes al circuit. Proelit Racing Team va finalitzar en segon lloc, mentre que la tercera posició va ser per a l’Institut Castellarnau. Abans de la cerimònia de podi, es va guardar un respectuós minut de silenci per la mort del pilot de l’escuderia Motos Gaspar.