Museus gratuïts el cap de setmana per les Jornades Europees de Patrimoni

Els museus de Terrassa s’afegeixen aquest cap de setmana a les Jornades Europees de Patrimoni, aquest any al voltant de l’educació. La Seu d’Egara, la Casa Alegre, el Castell Cartoixa i el Museu de la Ciència faran jornada de portes dissabte al matí i a la tarda i diumenge al matí i oferiran diverses activitats i tallers.

La Seu d’Ègara programa, divendres a dos quarts de sis, l’activitat “Soc mestre d’obres” destinada a infants de 3 a 10 anys. Aprendran què és un retaule i podran crear-ne un.

I dissabte, a les 11 del matí, al Castell Cartoixa s’hi farà “Vallparadís, un parc d’històries”, un recorregut per la història i elements patrimonials del parc urbà que travessa la ciutat de nord a sud 25 anys després de la seva inauguració.

Les dues activitats són gratuïtes amb places limitades. Per participar-hi cal inscriure’s trucant al telefon 93.739.70.72 o enviant un correu a museudeterrassa@terrassa.cat.

El Museu de la Ciència ha programat una visita teatralitzada, una passejada per les voltes de la teulada i un recorregut pel fons del museu però ja va exhaurir totes les places fa uns dies.

El Museu Tèxtil serà gratuït diumenge com és habitual. Oferirà una visita guiada a l’exposició sobre l’evolució de l’interiorisme “Decòrum”, prèvia inscripció.