Música, cinema i circ per viure un estiu cultural a la fresca

L’Ajuntament torna a engegar una nova edició del cicle que omple d’activitats culturals la ciutat durant l’estiu. Aquest any es recupera el lema utilitzat als anys 80, ‘Fem l’estiu a Terrassa’, i com a novetat, es presenta un nou festival de cinema a la fresca.

La primera edició del Cinema al Parc es farà el divendres 27 de juliol a la carpa de Vallparadís. La festa començarà a les 20:30 amb música i foodtrucks.  A les 22:00 es projectarà la primera pel·lícula, ‘The girl from the song’, una producció de l’ESCAC que comptarà amb el seu director i productora en el col·loqui després de la projecció. A mitjanit arribarà la segona proposta, ‘REC’ de Paco Plaza i Jaume Balagueró, directors d’una saga part de la qual s’ha gravat al Parc Audiovisual.

A banda d’aquesta nova proposta es consoliden altres iniciatives. L’onzè Cicle Sons del Temps tornarà a unir música i patrimoni amb concerts i visites guiades. L’OCT48 omplirà de música la Seu d’Ègara amb el Festival d’Estiu, que comptarà amb quatre concerts, un curs de direcció i tastets de música de cambra per tota la ciutat.

El circ arribarà del 4 al 6 de setembre de la mà de Tub d’Assaig. El 10è Festival de Circ de Terrassa se celebrarà a La Maurina i comptarà amb 7 espectacles a càrrec de 12 companyies. Els tallers per als infants es faran aquest any a la tarda.

El cicle Fem l’Estiu a Terrassa va comptar l’any passat amb 12.000 espectadors. Aquest any s’han programat 14 espectacles i activitats des del 12 de juliol fins el 13 de setembre.