Música i circ omplen l’Escola Josep Ventalló, gràcies al Fem Estiu!

L’Escola Josep Ventalló ha acollit l’espectacle  Naguis & Bobas de clown i música, de la mà de la companyia Circ Los. Es tracta d’un muntatge  per a un públic  familiar interpretat per Boris Ribas i Ignasi Pujol i dirigit pel mateix Boris Ribas.

Naguis & Bobas són dos personatges molt divertits, inspirats en els pallassos clàssics Blanc i August, un més gamberro i l’altre encarregat de posar una mica d’ordre. L’objectiu de la companyia de circ és simple, fer un concert,  però durant l’actuació xoquen amb equilibris sobre rul·lo, verticals, funambulisme, acrobàcies, màgia i sobretot molt d’humor. 

Aquesta funció de circ, sense text  i amb música en directe forma part de la programació Fem Estiu organitzada per l’Ajuntament de Terrassa. El cicle engloba tot un seguit de propostes, de les quals una bona part estan dirigides als més petits. Són tallers i espectacles perquè puguin gaudir, experimentar i deixar anar la seva imaginació durant l’època estival.

La propera cita amb el Fem Estiu és aquest dijous a Biblioteca districte 2 amb l’hora del conte. Es podran escoltar les històries fascinants amagades als  prestatges de la Bd2. El mateix dia estava previst  el Concert “Bella Mia. Les passions amatòries en el segle XVII” que s’ha anul·lat per causes alienes a l’organització. Les persones que van adquirir una entrada rebran un correu electrònic amb les indicacions per la seva devolució.