Sam Sam

Música i Humor per Sam Sam a Les Arenes, aquest dissabte

Aquest dissabte, dia 7 de maig, a partir de les 8 de la tarda i al teatre de l’Escola Joan XXIII, se celebrarà un Festival de Música i Humor per Sam Sam. La vetllada és solidària: el preu de l’entrada és de 10 euros  i tot el recaptat es destinarà al projecte d’alfabetització d’aquell barri de Dakar, al Senegal.

Hi actuaran artistes com Rubén Lorente, Elías Torres, Antón Blanco i El Biri i també, formacions com Sergi Party Show o Niswolf Urban Music. Tots ells hi intervindran de manera desinteressada.

L’ONG terrassencs Amics d’en Ferran és l’organitzadora del certamen. Aquesta entitat col·labora des de fa més de 25 anys amb l’escolapi i exprofessor de l’escola, Ferran Sans, que es va instal·lar en aquell barri de Dakar, al Senegal, i va iniciar un projecte d’alfabetització.

L’Escola de Kalasans va començar a funcionar el 1996 amb 40 alumnes i ara ja en són 800. L’entitat terrassenca també col·labora amb un Centre Femení i entre els nous projectes també figuren una escola bressol i cursos de formació professional.

Les entrades del festival es poden adquirir a Entrapolis, la  Llibreria Pablo o la Mutualitat Les Arenes i també el mateix dia 10, al teatre de l’escola.

Sam Sam