Músics terrassencs segueixen la seva activitat per les xarxes

La vida cultural es resisteix al confinament amb iniciatives enginyoses i aprofitant els recursos que aporten les tecnologies. Els concerts o gravacions en directe per YouTube o Instagram en són un exemple i hi ha músics terrassencs que s’hi han sumat.

El cantant Litus, que capitaneja la banda del programa d’Andreu Buenafuente Late Motiv, ha gravat una peculiar versió de Resistiré, un himne intergeneracional del Duo Dinámico i que ara també és himne de la lluita contra el coronavirus:

El confinament ha tancat en un mateix pis Guillem Boltó, veu i trombó de Doctor Prats amb Klaus Stroink i Ray Benet de Buhos. Des del terrat animen a la gent a quedar-se a casa.

La cantant Gemma Humet se l’ha vist a Twitter participant a l’anomenat ‘Coronacio’, de crítica a la monarquia espanyola i en la qual interpreta el popular tema italià.

Miki Nuñez també ha aparegut amb una cançó estrenada a YouTube i que en tres dies ja ha superat les 100.000 visites. Escriurem, d’un marcat to vitalista, ja forma part de diversos vídeos que aquests dies s’han editat per animar la població.