Mútua acull la 8a Jornada d’actualització en oftalmologia del Vallès i Bages

Aquest divendres MútuaTerrassa acull al 8a Jornada d’Actualització en Oftalmologia del Vallès i el Bages. Està concebuda amb el propòsit d’actualitzar i compartir coneixements en l’àmbit de la patologia oftalmològica i fomentar els enllaços entre professionals dels hospitals de l’àrea del Vallès i del Bages.

Sota el títol Aprenem dels casos complexos i les complicacions, la jornada compta amb tres taules: la primera aborda casos de difícil diagnòstic i poc freqüents, la segona se centra en les complicacions quirúrgiques i la tercera es reserva per als nous protocols dels diferents centres. En tots tres casos alguns professionals de cadascun dels centres participants hi presenta els respectius casos clínics.

La jornada està dirigida a adjunts i residents d’oftalmologia, optometristes, professionals d’infermeria i auxiliars d’oftalmologia. També s’adreça a metges i metgesses especialistes en anestèsia i reanimació, reumatologia, medicina interna i medicina de família que treballin en l’atenció de la patologia oftalmològica tant de l’àmbit territorial del Vallès com del Bages.