Curs Mediastí

Mútua acull la sisena edició del curs d’exploració quirúrgica del mediastí

El Servei de Cirurgia Toràcica de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) ha organitzat -juntament amb la SEPAR (Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica)-  la sisena edició del workshop d’exploració quirúrgica del mediastí.

Es tracta d’un curs dirigit específicament a cirurgians toràcics en formació (residents de 4rt i 5è any) i adjunts interessats en adquirir coneixements en relació als aspectes més rellevants de l’exploració quirúrgica del mediastí per a l’estadificació del càncer de pulmó. La directora del workshop és la Dra. Mireia Serra, la qual també forma part del Comitè Organitzador juntament amb el Dr. Ramon Rami i el Dr. Sergi Call, caps clínics del Servei de Cirurgia Toràcica de l’HUMT.

A banda de les sessions teòriques, el curs ha comptat també amb una vessant pràctica mitjançant la qual tots els participants han pogut ser partícips de diversos casos clínics interactius així com d’intervencions en directe a quiròfan amb la voluntat de reconèixer totes les accions i consells d’aquest tipus d’abordatge quirúrgic.