Jornada Mútua 1

Mútua acull una jornada de simulació per a residents d’Anestesiologia i Reanimació

Aquest dimarts el servei d’Anestesiologia, Reanimació, Medicina Perioperatòria i del Dolor de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) ha donat el tret de sortida a la segona edició de la jornada de simulació per a residents de primer i segon any d’Anestesiologia i Reanimació. La jornada se celebra a la sala d’actes de l’Edifici Docent i tindrà continuïtat fins el dimecres 8 de febrer.

Es tracta d’una jornada codirigida pel Dr. Rubèn López Canós (màster en Simulació Clínica) i el Dr. Magín Morales (instructor en simulació), ambdòs són adjunts al servei d’Anestesiologia, amb la participació dels tutors: la Dra. Mónica Pérez Poquet (Instructora de CCR), el Dr. Gerard Mestres González (instructor de l’EAMS) i la infermera de Bloc Quirúrgic Andrea Silvent Giraldo (instructora en simulació). També es compta amb la col·laboració del Dr. Harold Croes i la Dra. Marta Rodriguez, residents de 4rt any del servei.

Una quinzena de residents de diversos hospitals del Vallès: el Consorci Sanitari de Terrassa, la Corporació Sanitària Parc Taulí, l’Hospital Universitari General de Catalunya i el propi Hospital Universitari MútuaTerrassa, participen a la jornada. A més, també hi ha residents de l’Hospital Moises Broggi, Hospital General de Granollers, Hospital d’Igualada i Althaia de Manresa.

Els continguts s’aborden mitjançant la presentació i resolució de tres casos clínics, els quals han estat compilats per part dels directors de la jornada i els tutors de residents amb la voluntat que els participants puguin resoldre’ls de forma cooperativa i nodrint-se del coneixement compartit entre tots els professionals.

La jornada ha estat avalada per la Societat Catalana d’Anestesiologia, reanimació i tractament del Dolor (SCARTD), com a jornada d’interès formatiu.