Mútua commemora el Dia Mundial de la Higiene de Mans amb una acció a les xarxes

La campanya mundial “Salveu vides: renteu-vos les mans” es va posar en marxa el passat 2009 i té com a objectiu mantenir la promoció, la visibilitat i la sostenibilitat mundials de la higiene de mans en l’atenció sanitària i unir les persones en suport de la millora de la higiene de mans a tot el món. L’Hospital Universitari MútuaTerrassa sempre se n’ha fet ressò i aquest any pren més protagonisme que mai donat l’actual context de pandèmia.

En l’edició actual el lema és “Segons que salven vides: renta’t les mans” i l’OMS fa una crida als professionals i centres sanitaris per aconseguir una actuació eficaç en higiene de mans en el punt d’atenció, un espai que reuneix tres elements: el pacient, el treballador sanitari i l’atenció o tractament que implica el contacte amb el pacient o el seu entorn.

Per donar visibilitat a aquesta causa, des de control d’infeccions de l’entitat s’ha promogut un concurs a nivell intern per buscar, entre els professionals sanitaris de MútuaTerrassa, el vídeo en format Tik-Tok més original que promogui la pràctica de la higiene de mans. Els audiovisuals s’han publicat avui a les xarxes socials de l’entitat, coincidint amb el Dia Mundial de la Higiene de Mans. Posteriorment, un jurat decidirà el vídeo guanyador. Aquí en teniu un dels primers que han publicat: