Mútua felicita el Nadal amb una imatge feta pels usuaris d’una residència

La postal de la residència Tursia, de Tossa de Mar, guanya el tradicional concurs de nadales del servei sociosanitari de Mútua Terrassa i es converteix en la felicitació institucional per aquest any de l’entitat sanitària. «El niu» és la postal premiada i servirà per felicitar el Nadal i un Feliç Any Nou també des de la façana de l’Hospital Universitari on romandrà penjada durant aquestes festes.

Ara fa 21 anys que l’àmbit del Servei Sociosanitari de Mútua Terrassa celebra el concurs de la postal de Nadal entre els usuaris de diferents centres de dia i residències Gent Gran, de Salut Mental i Diversitat Intel·lectual, gestionades per la Fundació Vallparadís de Mútua Terrassa.

Aquest any la residència i centre de dia per a gent gran Tursia, de Tossa de Mar, ha estat la guanyadora entre els 21 centres participants. El veredicte del jurat que encapçala l’artista Robert Cabeza s’ha fet públic aquest dijous al matí en un acte amb més activitats de caire nadalenc, a l’edifici docent del carrer Sant Antoni.

Més d’una vintena de persones entre residents i familiars han participat en la creació d’«El niu», que s’ha fet en un taller col·laboratiu promogut per l’arterapeuta i la direcció del centre de la població de la Selva. Els participants han escollit diferents tècniques i colors per a crear la imatge d’un singular i acolorit arbre de Nadal.

D’altra banda la postal «El Niu» també ha estat reconeguda per l’Associació Catalana de Recursos Assistencials. En aquesta convocatòria hi han participat 309 nadales i la de la residència Tursia ha estat reconeguda en la categoria de «més votació popular» amb 896 vots.