Mútua instal·la un piano a l’hospital de dia i descentralitza el programa ‘Toca la vida’

Mútua Terrassa enceta una nova edició de ‘Toca la Vida’ i instal·la un piano a l’Hospital de dia de l’edifici de la plaça dels Drets Humans. Aquest any es descentralitza el projecte i Mútua posa a disposició de voluntaris professionals, pacients i familiars un piano per tocar-lo en dos equipaments més del grup sanitari.

L’objectiu és fer servir la música com element terapèutic i que l’espera i l’atenció als pacients sigui més agradable. Diversos estudis asseguren que la música és beneficiosa per a la salut i que aporta calidesa i proximitat a les persones que pateixen diferents malalties.

El dia 21 i coincidint amb el Dia Internacional de la música el piano s’instal·larà al vestíbul de l’Hospital de MútuaTerrassa tal i com es va fer l’any passat. I el dia 26 s’escoltarà al Centre Vallparadís en dues franges horàries del migdia.

‘Toca la Vida’ és un projecte promogut per la Comissió d’Humanització de Mútua amb la voluntat de millorar la salut i l’experiència dels pacients i familiars atesos en els centres sanitaris del grup, amb la música com a fil conductor. Aquesta és la segona edició del programa ‘Toca la vida’.