Mútua revestirà el seu icònic edifici amb plaques fotovoltaiques

La icònica imatge que ofereix el gratacels de MútuaTerrassa a la plaça del Doctor Robert canviarà la seva fisonomia. Un projecte per millorar l’eficiència energètica de l’activitat de tot el grup preveu forrar tres de les quatre cares de l’edifici amb plaques fotovoltaiques. Un seguit de mesures per fomentar l’autoconsum que reduiran en un 30 per cent la despesa energètica del centre mèdic.

La instal·lació, encara sense data, forma part d’un gran Pla d’Acció Climàtica que MútuaTerrassa vol impulsar per descarbonitzar al màxim tots els seus processos i contribuir a la reducció del canvi climàtic. Les actuacions s’estructuren al voltant de quatre eixos: fer la transició energètica; orientar-se cap a l’economia circular; fomentar la mobilitat sostenible i aprofundir en la recerca del binomi salut i canvi climàtic.

El director del Compromís Verd de MútuaTerrassa, Josep Rull, ho ha explicat aquest dijous a la tarda en l’inici de la 21a edició de les xerrades de ‘Dijous a Mútua’, i ho ha avançat aquest matí en el programa ‘El Submarí’ de la Ràdio Municipal de Terrassa.