mútua terrassa hospital

MútuaTerrassa acull divendres una Jornada d’Actualització en Patologia Digestiva

El proper divendres, 19 de maig, l’edifici docent de MútuaTerrassa acollirà la VIII Jornada d’Actualització en Patologia Digestiva. La sessió està concebuda amb l’objectiu d’actualitzar els coneixements sobre les patologies de l’aparell digestiu. Precisament, les que amb més freqüència són motiu de consulta en l’àmbit de l’atenció primària i els serveis d’urgències.

La inauguració, prevista a les 8.15h, anirà a càrrec de la Dra. Cati Serra, directora mèdica de l’Àmbit Assistencial de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa (FAMT) i la Dra. Maria Esteve, cap del Servei de l’Aparell Digestiu de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT).

La jornada contempla  cinc sessions: maneig d’un pacient amb hemorràgia digestiva, maneig pràctic de l’alteració de la bioquímica hepàtica, per què serveix i com es fa el trasplantament fecal, les infeccions dels pacients d’aparell digestiu i les preguntes freqüents associades a l’esmentat aparell.

Hi ha previstes diverses ponències al voltant del tema principal, així com una discussió final.

Al marge de la participació de nombrosos professionals de l’HUMT -tant del servei de l’Aparell Digestiu com Urgències o Atenció Primària-, es comptarà també amb la intervenció de metges provinents d’altres centres com el Consorci Sanitari Parc Taulí, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.