Mútua Terrassa acull un workshop d’exploració quirúrgica del mediastí

El Servei de Cirurgia Toràcica de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) organitza -juntament amb la SEPAR- la cinquena edició del workshop d’exploració quirúrgica del mediastí. La inauguració tindrà lloc el proper dijous, 7 d’octubre, a les 16h, a l’edifici docent de l’entitat. Hi intervindrà la Dra. Salvadora Delgado, directora Assistencial de l’Àmbit Quirúrgic de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa, la Dra. Mireia Serra, cap del Servei de Cirurgia Toràcica de l’HUMT i per part de la SEPAR hi participarà el Dr. Joan Carles Trujillo, coordinador de l’Àrea Oncològica i el Dr. Íñigo Royo, coordinador de l’Àrea de Cirurgia Toràcica.

Es tracta d’un curs dirigit específicament a cirurgians toràcics en formació (residents de 4rt i 5è any) i adjunts interessats en adquirir coneixements en relació als aspectes més rellevants de l’exploració quirúrgica del mediastí per a l’estadificació del càncer de pulmó. La directora del workshop és la Dra. Mireia Serra, la qual també forma part del Comitè Organitzador juntament amb el Dr. Ramon Rami i el Dr. Sergi Call, caps clínics del Servei de Cirurgia Toràcica de l’HUMT.

A banda de les sessions teòriques, el curs compta també amb una vessant pràctica mitjançant la qual tots els participants podran ser partícips de diversos casos clínics interactius així com d’intervencions en directe a quiròfan amb la voluntat de reconèixer totes les accions i consells d’aquest tipus d’abordatge quirúrgic.