Mutua Terrassa presenta el setè Informe de Compromís Social

Més de 13.000 entitats formen part del Pacte Mundial de les Nacions Unides, la iniciativa voluntària de responsabilitat social empresarial més gran del món. Un d’elles és Mútua Terrassa, que s’hi va adherir el 2009 amb la voluntat d’incorporar deu principis de gestió ètica. Des de llavors elabora informes anuals del compromís social de l’entitat. Aquest dijous s’ha presentat el setè, referent al 2016, després que el cinquè i el sisè hagin estat reconeguts amb el nivell ‘Global Compact Advanced’.

En un acte a l’edifici docent de Mútua Terrassa s’han detallat tres de les 64 iniciatives que Mútua va dur a terme el 2016 en l’àmbit de la responsabilitat social corporativa. Una d’elles és l’anomenada ‘caixes de vida’, en la que alumnes de cinquè de primària entrevistaven avis de la residència Vapor Gran per, posteriorment, elaborar una caixa amb objectes relacionats amb la seva vida. Aquest programa intergeneracional millora l’autoestima dels residents, aporta experiència als joves a la vegada que es valora la vellesa.

Les activitats de Mútua han tingut un major impacte en els camps de la Salut i el Benestar i l’Educació de Qualitat, segons el barem de la Nacions Unides. Els segueixen el Treball Decent i Creixement Econòmic i la Reducció de les Desigualtats.