Mútua Terrassa reorganitza els seus CAP fins al setembre

Mútua Terrassa ha reorganitzat les gestió dels seus Centres d’Atenció primària d’acord amb les necessitats sorgides per la Covid-19.

La principal novetat és que el CAP Sud reobrirà el proper dilluns 1 de juny, i atendrà patologia no respiratòria a adults en horari de matí, de 8h a 15h.

El CAP Oest centralitzarà l’atenció pediàtrica i també les patologies no respiratòries en adults en un horari més extens, de 8h a 20h.

El CAP Rambla, per la seva banda, seguirà sent l’encarregat d’atendre els pacients de Covid-19, a més d’altres patologies, sempre separant els circuits d’atenció entre uns i altres. L’horari serà el mateix que el del CAP Oest, de 8h a 20h, excepte els caps de setmana i festiu, que serà de 9h a 20h.

Aquesta distribució es mantindrà fins a finals de setembre.

Mútua Terrassa segueix recomanant que les gestions de visites es segueixin fent de forma no presencial a través del seu web (mutuaterrassa.cat) i de La Meva Salut. De la mateixa manera es potenciarà la telemedicina per reduir en un terç el volum de visites presencials d’abans de la pandèmia. També es reforçarà l’autocura per a les patologies lleus.

Davant qualsevol dubte cal trucar al CAP.