Mútua Terrassa rep un premi per la seva transparència en responsabilitat social

La Fundació Avedis Donabedian ha decidit atorgar a MútuaTerrassa el Premi a la millor Informació sobre Actuacions en Responsabilitat Social en Institucions Sanitàries, reconeixement que respon a la publicació del seu 7è Informe sobre compromís social. Es tracta d’un guardó que -emmarcat en l’àrea d’informació social i transparència- distingeix les institucions que presenten una millor informació sobre les accions i estratègies desenvolupades en l’àmbit de la Responsabilitat Social.

L’entitat ha assolit -per tercer any consecutiu- el màxim nivell de reporting “Advanced” amb la presentació d’aquest setè informe relatiu a l’any 2016. Sota el lema “Arribem més lluny”, el document evoca l’esforç de tot l’equip de professionals i la voluntat d’aprofundir en les iniciatives i fer-ne partícips a tots els grups d’interès.

MútuaTerrassa rebrà aquesta distinció el proper 11 d’abril, en el marc de la XXIX edició dels premis de la FAD. Sempre amb el denominador d’excel·lència i qualitat, la Fundació Avedis Donabedian reconeix en una vetllada anual al Palau de la Música Catalana la qualitat en institucions sanitàries d’àmbit nacional i internacional.

A nivell internacional, el compromís de MútuaTerrassa amb la Responsabilitat Social va ser reconegut també el passat 2015 per la International Hospital Federation, amb el projecte de la Fundació Integralia Vallès i recentment per part de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa amb el Premi Cambra -edició 2017- al compromís i la sostenibilitat.