MútuaTerrassa amplia els canals de comunicació interna amb un xat corporatiu

MútuaTerrassa ha posat en marxa recentment un nou xat per a la millora de les seves comunicacions internes. Després de sotmetre l’eina a diverses proves pilot durant el període més agut de la pandèmia de la COVID-19, l’entitat ha decidit desplegar-la i generalitzar-ne el seu ús.

Es tracta d’una eina de missatgeria instantània segura i senzilla que complementa els canals de comunicació corporatius existents. La seva operativa àgil i intuïtiva la converteix en un instrument accessible i comprensible per a tots els professionals, amb independència dels seus coneixements digitals i no requereix cap formació prèvia.

A més, permet coordinar la feina amb els companys tan bon punt s’entra al sistema  i brinda a tots els professionals la possibilitat de comunicar-se en temps real. Tanmateix, es tracta d’una alternativa de comunicació pròpia i segura.

En primera instància estava disponible només a través del PC i ara també per Android i iOs. En conseqüència, ha esdevingut una alternativa molt interessant per comunicar-se amb aquells professionals que no disposen de correu electrònic o PC com a eina de treball.