Setmana Europea Prevenció Residus

MútuaTerrassa, candidata al XIII Premi Europeu de la Prevenció de Residus en la categoria d’empresa

L’Agència de Residus de Catalunya presenta cinc candidatures al XIII Premi Europeu de la Prevenció de Residus, que es donarà a conèixer en una cerimònia a finals de maig a Brussel·les. Aquests guardons distingeixen iniciatives realitzades en la XIII Setmana Europea de la Prevenció de Residus, celebrada al novembre passat.

En la categoria “Empresa”, Mútua Terrassa aspira a ser la guanyadora pel seu compromís verd, és a dir, perquè manté la cura de la salut però també del medi ambient. L’acció destacada ha estat la promoció i la implementació en centres hospitalaris de material tèxtil quirúrgic reutilitzable com a exponent de l’economia circular. Però també s’ha treballat per reduir el paper a oficines i centres d’atenció externa, i substituir ampolles de plàstic d’un sol ús per fonts i envasos reutilitzables.

Els altres quatre aspirants als guardons són l’Ajuntament de Badalona, la Plataforma Educativa, l’Escola Sant Ròc de Bossòst i el Col·legi Sant Josep de Navàs. Han estat escollits per descatar per la seva originalitat, innovació, adaptabilitat, per la mobilització del públic o per la seva durada.

Aquest 2022, la  XIV Setmana Europea de la Prevenció de Residus se celebrarà del 19 al 27 de novembre.

Setmana Europea Prevenció Residus