MútuaTerrassa celebra el tradicional concurs de postals de nadal de l’àmbit de servei sociosanitari

L’àmbit de servei Sociosanitari de MútuaTerrassa ha organitzat per dissetè any consecutiu el tradicional concurs de postals de Nadal.

A la jornada es premien les postals nadalenques realitzades pels residents dels diferents centres de dia i residències geriàtriques, de salut mental i de diversitat intel·lectual gestionades per la Fundació Vallparadís de MútuaTerrassa.

Una representació de cada un dels 17 centres participants ha assistit avui dimarts a la Sala MútuaTerrassa de l’Edifici Docent, on han rebut un diploma i han recitat un vers o cantat una cançó davant de tots els presents.

Per concloure l’acte s’ha anunciat el guanyador d’aquesta edició, que ha estat el centre de dia Roureda, ubicat a Sabadell, amb la postal “Un Nadal rodó”. Aquest ha estat escollit pel jurat, format per diferents representants de MútuaTerrassa i per l’artista terrassenc Sr. Robert Cabeza.

Aquesta postal es convertirà en la felicitació institucional que MútuaTerrassa emprarà aquest any per desitjar unes bones festes, i ja està penjada a la façana de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.