Hospital Universitari

MútuaTerrassa celebra l’acollida d’una seixantena de nous residents

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) dona la benvinguda als 56 nous residents que han triat aquest centre  o l’atenció primària per  desenvolupar-hi la seva formació.

Són 27 les especialitats acreditades i 2 unitats docents multiprofessionals en les quals començaran a adquirir la seva experiència professional. El període formatiu serà d’entre 4 i 5 anys -en funció de l’especialitat- i en el cas de les llevadores i d’infermeria d’atenció familiar i comunitària, el termini formatiu serà de 2 anys.

Després de dos anys de pandèmia, on l’acte de benvinguda s’ha hagut de fer de forma telemàtica, aquesta vegda s’ha pogut recuperar el format presencial.  Dilluns 30 de maig, la Dra. Montse Llordés, cap d’Estudis de la Unitat Docent d’Atenció Familiar i Comunitària de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa va donar la benvinguda als 16 residents que van optar per l’Atenció Familiar i Comunitària.

Aquest dimarts, ha estat el torn dels 40 residents que han escollit la Formació Sanitària Especialitzada a l’HUMT. En aquest cas, la benvinguda ha anat a càrrec de la Dra. Yolanda Cuesta, gerent de la Fundació Assistencial MútuaTerrassa, el Dr. Alejandro de la Sierra, director de Docència de l’HUMT, el Dr. Baltasar Sánchez, cap d’Estudis de Formació Sanitària Especialitzada de l’HUMT i la mateixa Dra. Llordés.