MútuaTerrassa comparteix el seu coneixement en matèria de Responsabilitat Social en una guia sobre excel·lència i sostenibilitat

MútuaTerrassa ha participat en la concepció i desenvolupament de la Guía Práctica sobre Excelencia en Gestión y Sostenibilidad, un manual de referència en termes de gestió de la Responsabilitat Social Empresarial editat pel Club de Excelencia en Gestión i presentat aquest dijous a Madrid.

Mª Emília Gil, adjunta a la direcció general de MútuaTerrassa, ha participat a l’acte com a membre de l’equip de treball i representant de l’entitat.

La guia s’ha gestat en el transcurs dels darrers dos anys i l’aportació de MútuaTerrassa s’ha concretat amb l’elaboració del “Decàleg de l’organització excel·lent i sostenible”. Es tracta d’una desena d’aspectes claus concebuts amb la voluntat d’ajudar a les organitzacions que inicien el seu recorregut en l’àmbit de la Responsabilitat Social i desenvolupats amb la idea que l’èxit empresarial està estretament vinculat a un entorn sostenible que emani d’una gestió ètica, responsable i excel·lent.

El document ha estat elaborat en base a les aportacions d’un grup de treball integrat per una vintena d’experts procedents de diversos sectors empresarials. MútuaTerrassa és l’única entitat de l’àmbit assistencial que hi ha intervingut.