MútuaTerrassa fa una crida per a què es vacunin els més joves

MútuaTerrassa reforça la campanya de vacunacions contra la covid-19 oferint la possibilitat de fer-ho sense cita, qualsevol dia entre setmana: de dilluns a divendres, de 16h a 20h. L’objectiu principal és arribar a les franges d’edat més joves, les que precisament tenen un percentatge més baix de persones vacunades. Des de MútuaTerrassa fan una crida perquè es vacunin els menors d’entre 12 i 19 anys, sobretot de cara a l’imminent inici de curs.

Així doncs, tothom qui ho vulgui pot acudir sense cita a l’edifici de consultes externes de MútuaTerrassa, al número 25 del carrer Castell, per vacunar-se tant de la primera dosi com de la segona, fins i tot encara que s’hagi inoculat la primera part de la vacuna en un altre municipi. L’únic requisit és fer-ho en l’horari estipulat, de dilluns a divendres entre les 16h a 20h, amb la targeta sanitària.

La campanya de vacunació va arrencar al gener amb els col·lectius més vulnerables i s’ha anat eixamplant gradualment des de llavors, el que fa que ara mateix hi hagi percentatges de vacunats força desiguals segons les edats: mentre que més del 93% de majors de 80 anys tenen la pauta completa, entre els joves de 25 a 29 encara falta més del 40%. En el cas dels menors d’entre 12 i 19 anys, cal tenir en compte que en el pròxim curs escolar els qui ja estiguin vacunats s’estalviaran la quarantena si es detecta un positiu a classe.