MútuaTerrassa incorpora nous vehicles elèctrics per a l’Atenció Domiciliària

Coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, MútuaTerrassa ha estrenat tres vehicles elèctrics per als serveis d’Atenció Domiciliària.Des de principis d’any ja circula un cotxe elèctric d’Axioma Solucions, una de les empreses de l’entitat. 

 Els vehicles en qüestió circulen per Terrassa, Sant Cugat, Rubí, Viladecavalls, Matadepera i Sabadell, entre les 8 i les 20h.  Realitzen, de mitjana, al voltant d’una quarantena d’atencions diàries.  

Els nous automòbils substitueixen als vehicles de combustió convencionals de l’anterior flota i s’han incorporat en el marc del compromís social de MútuaTerrassa en termes de sostenibilitat i el medi ambient. Els nous vehicles aporten nombroses avantatges a nivell de mobilitat sostenible i eficient, com el fet de reduir a zero les emissions de partícules contaminants i contribuir a la reducció de la contaminació acústica. A més, la nova flota també podrà gaudir de bonificacions de fins al 100% en els peatges o de la gratuïtat en determinades zones d’aparcament. 

A més partir de l’1 de gener de l’any vinent, el centre de Terrassa serà una Zona de Baixa Emissió,ja que es tracta d’una àrea urbana densament poblada i amb nivells de qualitat de l’aire crítics a causa de les emissions derivades de l’alt nivell de trànsit- i amb la incorporació d’aquests vehicles l’entitat s’avança per contribuir a la millora de les condicions ambientals i a la salut de les persones i la seva qualitat de vida.