MútuaTerrassa incorpora un centre de simulació clínica avançada a la seva vessant docent

MútuaTerrassa ha posat en marxa aquest dilluns un centre de simulació clínica avançada, un espai imprescindible en l’educació mèdica actual que compta amb els equips tecnològics més novedosos. Aquí, tant alumnes com professionals, podran posar en pràctica les seves habilitats clíniques gràcies a diversos tipus de simulacres mèdics o d’emergència.

 

Mútua Inaugura Centre Simulació Clínica2

El dispositiu consta de quatre sales: la de la pròpia simulació on s’atén el suposat pacient i una de complementària on practicar diverses proves. A més, hi ha un control tècnic que enregistra el procés i el transmet a una altre espai des don es poden seguir tots els passos. D’aquesta manera, uns alumnes poden participar en l’atenció directa i uns altres, fer seguiment i anàlisis.

MútuaTerrassa és centre universitari per la Universitat de Barcelona. Per això, la presentació ha comptat amb l’assistència d’Antoni Trilla, degà de la Facultat Medicina i Ciències de la Salut.

 

Mútua Inaugura Centre Simulació Clínica

 

Més de 35 promocions d’estudiants s’han format a MútuaTerrassa. L’hospital universitari acull cada any prop de 1.500 estades formatives.