Mútuaterrassa Incorpora Un Sistema De Visualització Quirúrgic D'alta Precisió

MútuaTerrassa incorpora un sistema de visualització quirúrgic d’alta precisió

La càmera està ubicada sobre un braç amb gran capacitat de angulació que possibilita la realització d’una cirurgia més acurada i precisa. I ho fa gràcies a la visualització de les estructures del teixit. També per comptar amb llum LED i un innovador sistema d’imatges i vídeo d’alta definició que permet l’enregistrament i transmissió via telemàtica dels procediments quirúrgics.

En conseqüència, el nou dispositiu permet dur a terme tot tipus d’intervencions neuroquirúrgiques amb la màxima seguretat i comoditat. En aquest sentit, els professionals quirúrgics poden mantenir una única postura durant la cirurgia, aconseguir un ampli camp de visió en els tres eixos de l’espai. A més tenen l’opció de visualitzar les estructures anatòmiques amb una definició d’imatge 4K i una profunditat realista mitjançant dues pantalles amb visualització 3D. Això facilita la identificació dels teixits, els vasos sanguinis, els nervis i les lesions a través d’un gran interval de profunditat.

A més, el nou exoscopi permet que tot l’equip pugui visualitzar la mateixa imatge i participar de forma més efectiva en la cirurgia. Amb la incorporació d’aquest nou dispositiu, MútuaTerrassa passa a disposar d’una eina d’última generació que permet realitzar intervencions quirúrgiques de cirurgia cerebral, espinal i del sistema nerviós perifèric amb una visualització i magnificació òptima. Es tradueix, doncs, en un important impacte pels tractaments neuroquirúrgics i facilita la docència dels especialistes.