Mutua Terrassa Quiròfan

MútuaTerrassa torna a ser seu catalana del curs de cirurgia endoscòpica de l’AEC

El servei de Cirurgia General i Digestiva de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) repetirà com a seu catalana el pròxim dimecres 2 de març fins al 4 de març del curs bàsic de formació en cirurgia endoscòpica de l’Associació Espanyola de Cirurgians (AEC). Se celebrarà a l’Edifici Docent i s’hi convoca a tots els residents de primer any de Cirurgia General. Està previst que hi assisteixin prop d’una desena.

El Dr. Juan Manuel Romero i el Dr. Jaime Sampson són els dirigents de la formació, adjunts al servei de Cirurgia General i Digestiva i tutors de residents. Comptaran amb la col·laboració de la resta de professionals del servei.

El curs està format per un conjunt d’onze blocs dividit en sessions teòriques i pràctiques, que abastiran aspectes com la cirurgia laparoscòpica, pràctiques d’orientació amb pelvis trainers, i control de les complicacions, entre d’altres, amb blogs de vídeos amb intervencions. El darrer dia es reserva per les intervencions en directe a quiròfan amb el propòsit que els participants puguin nodrir-se del coneixement compartit entre tots els professionals.