My Favorite Part, el projecte personal de moda i estilisme de Cristina Soria

‘My favorite part’ és el projecte personal de Cristina Sòria. Un petit espai de moda per a dones des d’on assessora personalment a les seves clientes sobre el millor estil de roba per a cada ocasió i ressaltant el seu potencial estètic. Formada en estilisme, fotografia i maquillatge, aquesta combinació li permet abordar la imatge femenina per aconseguir el millor resultat. Aquest concepte és el que transmet des del seu compte d’Instagram, que compta amb centenars de seguidores.

Foto Cristina Soria My Favorite Part3

Cada setmana incorpora una col·lecció de moda, amb peces de diferents estils i textures, seguint les tendències de cada moment i amb propostes per a totes les edats. Treballa amb cita prèvia per poder donar una atenció el més personalitzada possible. Normalment es mou per fàbriques de Barcelona i Mataró. Posteriorment, personalitza les prendes en el seu estudi de vinilació. Els preus estan al voltant de 30 euros per peça.

Foto Cristina Soria My Favorite Part2

La majoria de les seves clientes són de Terrassa però també en té de la resta de municipis de l’àrea de Barcelona i, fins i tot, del País Basc. A més, s’encarrega de bona part del vestuari femení del programa de televisió ‘Aruseros’ a La Sexta.
D’altra banda, la Cristina Soria està molt implicada en la visibilització de les dones empresàries i organitza esdeveniments per treballar en xarxa.