myCarenet, una xarxa de suport a persones amb dependència

El psicòleg terrassenc Albert Puig ha desenvolupat una aplicació per a crear una xarxa que connecti a les persones amb dependència i als seus familiars amb l’objectiu de trobar suports propers. Es diu myCarenet i està enfocada tant a aquestes persones com a professionals del sector sociosanitari i fins i tot comerços, empreses i entitats. Permet contactar i contractar serveis professionals sociosanitaris a la carta diversificant les càrregues d’atenció, alleugerint així, el pes de la persona cuidadora principal.

Puig porta tres anys desenvolupant en aquest projecte. Després d’haver treballat a una residència i veure com de difícil resulta sovint obtenir una plaça, ha volgut crear una eina per facilitar la cura a casa de les persones depenents. A l’entrar a l’aplicació, l’usuari s’ha de fer un perfil i en trobarà d’altres, que poden oferir serveis i ajudes que li poden interessar. A més, incorpora un apartat de consells i un directori d’empreses i entitats del sector.

myCarenet està en fase proves. De moment ja està funcionant al barri de l’Antic Poble de Sant Pere amb la perspectiva de créixer a altres zones de la ciutat.

Les persones interessades poden apuntar-se a l’enllaç: https://mycarenet.glideapp.io/