Nacho Vegas, Rocío Márquez, Albert Fibla i un nou Xics‘n’Roll, aquest cap de setmana a Terrassa

El cicle Música Moderna proposa un cap de setmana farcit de concerts que tindran lloc a diferents escenaris.

Nacho Vegas, és un dels artistes més consolidats del panorama musical espanyol. Va començar la seva carrera als anys noranta amb grups com Eliminator Jr o Manta Ray i la seva carrera en solitari al 2001. Actua aquest divendres, 8 de febrer, a Faktoria d’Arts, a dos quarts d’onze de la nit. Les 18 cançons del seu darrer treball, ‘Violética’ (Marxophone, 2018), figuraran al seu repertori.

Rocío Márquez, definida com “el talent jove més cotitzat del flamenc actual” actua a l’Auditori Municipal, dissabte, 9 de febrer, a dos quarts de 10 de la nit. Amb la publicació de “El Niño” (2014) i “Firmamento” (2017) ha transcendit els circuits tradicionals del flamenc on, des de fa temps ja és una figura consolidada, cridant l’atenció de crítica i públics diversos, que veuen en ella una de les renovadores del cante.

Les Cases de la Música presenten Xics’n’Roll un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, que permetran conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock. Així, Querencia Animal interpreta els temes més coneguts de El Último de la Fila com “Insurrección”, “Querida Milagros” o “Pájaros de barro” entre altres. Serà diumenge, 10 de febrer, al Faktoria d’Arts, a les 12 del migdia.

I, finalment, Albert Fibla actua també diumenge però a les 8 del vespre i a la Nova Jazz Cava. Quatre anys després de presentar Mocambo i altres contes, Fibla torna als escenaris per retrobar el gust d’escampar les seves cançons, clares, directes i senzilles. Les que ja ha publicat i també les noves.