Naila Juanola, única participant femenina, guanya el XIX Concurs d’Aprenents del Gremi de la Fusta

Puntual, a un quart de 10h del matí, començava una nova edició del Concurs d’Aprenents de Fusteria. Aquest any hi han participat una vintena d’alumnes de Cicles Formatius i de Programes de Transició al Treball procedents de tot Catalunya. Amb un temps màxim de tres hores han hagut de demostrar les seves habilitats elaborant una peça de fusta inèdita, especialment dissenyada per aquesta ocasió.

A quarts d’1h arriba el moment de deixar els estris damunt la taula i entregar el resultat final. El jurat, format per membres de l’Escola Municipal d’Art i Disseny i de la junta del Gremi de la Fusta, anuncia el seu veredicte i fa entrega de tres premis valorats en 300, 200 i 100 euros. Aquest any, qui s’ha endut el màxim guardó ha estat la Naila Juanola, curiosament, l’única participant femenina.

Després de dos anys d’inactivitat, aquesta és ja la 19a edició del concurs que el Gremi de la Fusta de Terrassa organitza al taller del Vapor Universitari. En aquesta ocasió hi han participat alumnes de l’Institut Josep Brugulat, de Banyoles; l’Institut Vil·la Romana, de La Garriga; l’Escola Industrial de Sabadell i l’IES Cavall Bernat, de Terrassa.