Narcís Serrat mostra les seves ‘Textures’ a La Galeria del Centre Cultural

L’Espai La Galeria del Centre Cultural acull aquests dies la primera exposició individual de Narcís Serrat: ‘Textures’.

El polifacètic artista terrassenc presenta una mostra amb les seves creacions: pintura, composicions amb cal•ligrafia i poesia visual. Totes elles obres per expressar sensacions, moments vitals i sentiments.

Conegut per ser el cofundador de la llibreria El Cau Ple de Lletres i per la seva implicació amb la cultura i la muntanya a Terrassa, Serrat dóna visibilitat ara a la seva faceta artística.

‘Textures’ és un recorregut per diferents materials i l’empremta que deixen sobre la tela. El creador ha treballat el llenguatge plàstic fent ús d’objectes combinats amb materials extrets directament de la natura i utilitza pigments naturals per fer les seves creacions. En aquesta exposició es pot veure també un dels trets més característics de l’obra de Narcís Serrat: les composicions amb cal•ligrafies.

Reconegut amb les distincions de Millor esportista i Terrassenc de l’Any, així com Capgròs de Terrassa, Serrat és llicenciat en filosofia i lletres i, anys més tard, va explotar la seva vessant artística estudiant disseny gràfic. Des del 1973 és soci dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals i ha realitzat diverses exposicions col•lectives en aquest espai.

La primera exposició individual de Narcís Serrat, ‘Textures’, es podrà visitar fins el 29 d’abril al Centre Cultural.