Navarra i AR Concepción, rivals dels equips de waterpolo del CN Terrassa en la primera jornada

Els equips sèniors de waterpolo del CN Terrassa ja coneixen els rivals contra els quals s’estrenaran en la Lliga Divisió d’Honor Masculina i en la Lliga Divisió d’Honor Femenina 2021-2022. Cal destacar que, enguany, les lligues nacionals de Divisió d’Honor tornen al format d’un únic grup amb fase regular i play-off.

El conjunt de Dídac Cobacho debutarà a la piscina del WP Navarra el dissabte 2 d’octubre i jugarà el primer partit a casa contra el CN Echeyde set dies després, el dissabte 9. El rival a la tercera jornada serà el CN Mataró. El CN Terrassa rebrà el CN Atlètic-Barceloneta, de nou el gran favorit al títol, en la sisena jornada i tancarà la primera volta a la piscina del CN Sabadell.

Al seu torn el conjunt de Xavi Pérez arrencarà el dissabte 9 d’octubre a la piscina de l’AR Concepción-Ciudad Lineal i debutarà com a local una setmana després contra el CN Sant Feliu. A la tercera jornada afrontarà un derbi vallesà a la piscina del CN Rubí. Les egarenques rebran el CN Sabadell en la sisena jornada i tancaran la primera volta a la piscina del CE Mediterrani.

El CN Terrassa femení debutarà a la piscina de l’AR Concepción de Madrid