Neeskens, onzena baixa al Terrassa FC

El defensa John Neeskens tanca una etapa de dues temporades al Terrassa FC i es converteix en l’onzena baixa a la plantilla. Aquest dijous ho ha comunicat el club terrassista. El central, un dels jugadors més estimats per l’afició, ha disputat aquest any un total de 1.991 minuts en 26 partits, entre Lliga i Copa del Rei, i ha marcat un gol. Aquest tram final de la temporada s’ha perdut molts partits, degut a la fractura nasal que es va fer al febrer al camp del Torrent. Queda per saber encara el futur de dos jugadors, Pau Salvas i Adri Lledó.

La baixa de Neeskens s’afegeix a les de Dani Cervera, Meshak, Mujika, Jordi Cano, Soares, Badal, Jaouad, Toledo, Àlex Fernández i Lucas Viña. El Terrassa FC 2024-25 està format, de moment, per 15 futbolistes entre fitxatges, renovacions i jugadors amb contracte. Són els porters Marcos Pérez i Iván Biarge, els defenses Diego, Palacios, Poveda i Siereveld, els migcampistes Víctor Morales, Samu Casais, Jofre i Lautaro i els davanters Aythami, Buenacasa, Gil Muntadas, Gallastegi i Van der Heerik.

Nou ajudant

D’altra banda ja es coneix l’ajudant de Chus Trujillo a la banqueta. És López Silva, un home de la màxima confiança del tècnic canari. Va coincidir amb ell al Tamaraceite. L’exdavanter, de 41 anys, també ha militat a altres clubs com Linares, Burgos. Cádiz i Córdoba.

[Font imatge: Terrassa FC]