Neix ‘Aturem les guerres’, una plataforma per conscienciar contra els conflictes armats

«Si els governs no aturen les guerres, la gent aturarem els governs». Amb aquesta contundent afirmació neix a Terrassa la plataforma «Aturem les guerres», un moviment pacifista que aposta pel diàleg i la negociació per solucionar qualsevol tipus de conflicte entre països o persones.

El col·lectiu es manifesta en contra les diferents guerres que assolen el món, en especial la més pròxima, la d’Ucraïna, perquè consideren que els conflictes armats no beneficien ni guanyadors ni vençuts. La plataforma aposta per suprimir els recursos en armament i destinar-los a la ciutadania.

Com a d’altres ciutats de tot Catalunya, cada dilluns la plataforma terrassenca es concentra al Raval de Montserrat per «despertar consciències» tal i com afirmen. Es tracta de no legitimar cap guerra amb el silenci ciutadà i impulsar iniciatives pacifistes per acabar amb les guerres al món. Una de les fórmules és entrar propostes de resolució als plens municipals perquè les institucions es posicionin en contra els conflictes armats.

Aturem GuerresAturem Guerres 1