Neix el Festival de la Dansa, l’art del moviment

Del 6 de novembre al 5 de desembre, Terrassa serà la ciutat de la dansa. Neix el Festival de l’art del moviment amb la voluntat de visibilitzar l’interès i el suport que dona la ciutat a aquesta disciplina. La regidoria de Cultura i LaFACT (Factoria Cultural de Terrassa) han presentat aquest dijous al matí la primera edició d’aquesta iniciativa que pretén crear nous públics i apropar al territori aquest art.

Així, tots els estils hi estaran representats, des del clàssic al contemporani passant pel flamenc amb una programació variada per a tots els públics. Però també s’han previst activitats pedagògiques, com una Masterclass per a escoles de dansa i companyies no professionals a càrrec de Carlos Acosta i els seus ballarins. «Exploradors de la dansa», una activitat adreçada a escoles, instituts i centres d’educació especial per conèixer per dins una producció i exhibicions participatives al carrer, els dies 20 i 21 de novembre, a l’escenari Vela del Parc de Vallparadís i a la Plaça Primer de Maig, respectivament.

El teló s’aixeca els dies 6 i 7 de novembre amb la primera producció en gira del Programa d’Alt Rendiment en Dansa (PAR en Dansa) de LaFACT, «Dancing Vivaldi».
Per a un públic familiar s’ha programat el darrer espectacle «Big Bouncers», recomanat pera infants de 2 a 5 anys, el 5 de desembre al Teatre Alegria.

Ciutat De La DansaCiutat De La Dansa 3Ciutat De La Dansa 4