Neix el Fòrum d’Innovació de Terrassa per impulsar la innovació a les empreses

L’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració d’Esade Creapolis, posa en marxa el Fòrum d’Innovació, un programa adreçat al teixit empresarial de la ciutat, en especial a mitjanes i grans empreses, que presentarà les últimes tendències en la gestió de la innovació i permetrà establir contactes i generar sinergies empresarials dins i fora de territori.

‎El programa consta de vuit activitats distribuïdes en quatre blocs independents‎ que es desenvoluparan entre el 18 de febrer i el 8 de juliol de 2021 al voltant dels temes més rellevants envers la gestió de la innovació i la col·laboració amb startups.

Totes les activitats estaran dirigides per ponents vinculats a Esade Creapolis que compten amb una dilatada carrera en l’àmbit de la innovació empresarial, ja sigui des del món empresarial, la consultoria, el món acadèmic o l’àmbit d’agències per a la competitivitat de l’empresa.

Inicialment, el programa s’oferirà exclusivament en format online, però més endavant algunes activitats es podrien desenvolupar en un format híbrid amb participació presencial.

Per a més informació sobre el Fòrum d’Innovació de Terrassa i inscriure’s a les activitats previstes es pot consultar la pàgina web de TerrassaInnovació.cat o contactar directament amb terrassainnovacio@terrassa.cat.

Aquest programa ha estat subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i per la Diputació de Barcelona.