Neix Feministes Terrassa, una plataforma per sumar i avançar en la lluita antipatriarcal i anticapitalista

Diferents grups de dones, entitats, partits polítics i sindicats feministes i d’esquerres s’han unit per avançar en la lluita contra el patriarcat i el capitalisme i han creat una nova plataforma que s’anomena Feministes Terrassa.

Està impulsada pel Casal de la Dona i aplega una vintena de col•lectius més (Dones de Ca n’Anglada, Dones d’Ègara, LGTBI, Amunt Dona, Dones Musulmanes Feministes, CNT, ERC i l’Agrupació Esquerres de Terrassa – TxT, PSC, Podem, IVE, EuiA, CCOO, UGT, Federalistes d’Esquerres, Periodistes Parem Terrassa, TeC, RECAV, PSUC Viu i Jovent Republicà-).

Defineixen la nova plataforma com un exercici de sororitat entre dones d’àmbits i sensibilitats molt diverses i està oberta a la participació de més grups encara per teixir totes complicitats.

Expliquen que en altres ciutats ja hi ha moviments feministes unitaris i que a Terrassa s’havia intentat construir una plataforma similar en diverses ocasions.  La primera acció conjunta serà el 8 de maç i allà volen exposar que el feminisme, les similituds, estan per sobre de les diferències, de les diferents ideologies, diuen.