Neix Greenfluencers Terrassa amb l’objectiu de ser grup de pressió en temes mediambientals

El col·lectiu Greenfluencers Terrassa agafa entitat pròpia i esdevé el primer d’aquests grups que es crea a Catalunya. Va començar a caminar fa un any mig dins d’un projecte europeu al que participava La Víbria però ara es constitueix com a entitat. Té la voluntat d’esdevenir grup de pressió sobre temes mediambientals i no es descarta alguna intervenció al ple.

Greenfluecers Terrassa el formen ara una desena de membres, que animen la ciutadania jove i no tan jove a unir-hi a través del seu perfil d’Instagram. L’entitat s’ha presentat aquest divendres a l’Ateneu Candela amb els testimonis del regidor d’Urbanisme i la Tinent d’alcalde de Territori.

A la seva presentació com a entitat Greenfluencers Terrassa ha estrenat un vídeo on diversos terrassencs expressen les seves preocupacions per la crisi climàtica.

Les primeres activitats que organitzen ja aquest mes passen per un mercat d’intercanvi de roba a l’Ateneu Candela el dia 16 i una ruta en bicicleta en col·laboració amb el Bíter el dia 20.