Taula D'acció Social De Terrassa

Neix la Taula d’Acció Social de Terrassa de la mà del tercer sector

La Taula d’Acció Social de Terrassa ja és una realitat. Aquest dimecres s’ha constituït aquesta entitat sense ànim de lucre que vol aglutinar  les entitats del tercer sector social de la ciutat. Neix amb l’objectiu de millorar el benestar de les persones amb necessitats socials no cobertes, i/o en situació de vulnerabilitat. També treballarà per a la inclusió social d’aquests col·lectius.

El nou ens també busca el reconeixement de la tasca de les entitats socials per part dels sectors econòmics, les administracions públiques i el conjunt de la ciutat. Així afegeixen que es vol incidir  en les polítiques socials amb una voluntat propositiva i participativa. 

La creació de la Taula d’Acció Social s’ha promogut des del tercer sector local després de tres anys de treball conjunt  les entitats fundadores. Es tracta d’ALEI (Associació ALBA, ACAU, ActuaVallès, Càritas Terrassa, Casal de la Dona, CLL Tu Tries, Coordinadora Capaç, Església Unida, FAVT, Fundació Maria Auxiliadora, Grup ATRA, L’Heura del Vallès, Prohabitatge, Prou Barreres, Salut Mental Terrassa, Castellers de Terrassa, L’Eina, Ateneu Candela, Assoc. Daus i Esplai La Fàbrica), Cruz Roja Terrassa, LaFact, Prodis, Fundació Busquets, Fundació Educativa Terrassa i AVAN

Els responsables consideren imprescindible  la implicació de l’Ajuntament i constaten la  importància de millorar l’acció social a la ciutat a través d’una col·laboració estable i un diàleg permanent entre les entitats i l’Àrea de Drets Socials.En aquest sentit el Consistori Daniel aquesta fotos que està No no no pots no pots s’ha compromès a oferir tot el suport necessari per fer-ho possible.

[Foto:  Taula d’Acció Social de Terrassa. De esquerra a dreta. Maria Muñoz – ALEI, Anna Soler – Fundació AVAN, David Carmona – Fund. Busquets, DaniJorquera – Prodis, Loli Bordes – Creu Roja Terrassa, Ester Pérez – ALEI, Montserrat Lao – LaFact Fupar, Marià Gàllego – Creu Roja Terrassa, Joan Vila – FAVT, Josep Rodriguez – Fund. Educativa Terrassa, Assumpció Tobella – Salut Mental Terrassa, Carmina Panera i Isabel Fernandez – Fund. Maria Auxiliadora.]