Neklar, 40 anys i avançant

Quaranta anys d’experiència avalen Neklar, que s’ha convertit en el paradigma de l’empresa familiar catalana de segona generació estable i consolidada. Es dedica a la fabricació de productes basats en l’estampació metàl·lica pel sector de l’automoció.

40 anys neklar

La seva és la història d’un creixement constant que els ha permès arribar a tenir presència internacional amb dues fàbriques a Europa, una a la Xina i una a Mèxic.

40 anys Neklar

Un dels moments més crítics per l’empresa va ser la mort d’Ignasi Amat. Claus van ser també els canvis interns en la gestió, l’aposta per l’especialització en aïllaments tèrmics i la internacionalització. Tot plegat, finalment, ha potenciat el creixement exponencial de Neklar gràcies, sobretot, al seu equip humà.

40 anys Neklar

Neklar és l’antiga Estamp. El nou nom és el que portaran els productes vinculats a l’electrificació. Destaquen els sistemes de refrigeració interns per a bateries i les plaques bipolars per a les cèl·lules de combustible dels vehicles que es mouran amb hidrogen.

40 anys Neklar

El pare de Pere Amat va fundar l’empresa amb 49 anys, amb la implicació dels dos fills, estudiants d’enginyeria en aquell moment. Ara Neklar compta amb més de 800 treballadors i una facturació de 132 milions d’euros anuals.