Nicola Piovesan guanya amb ‘Chiuse alla luce’ el festival One Shot del Coro Vell

Després d’una setmana de projeccions dels curts finalistes, el Coro Vell ha lliurat aquest divendres els guardons als treballs guanyadors del festival de pla seqüència ONE SHOT, històries d’almenys tres minuts de durada i en un sol pla, sense tallar o editar-ne les imatges.

En categoria sénior el primer premi ha estat per a la producció italiana CHIUSE ALLA LUCE de Nicola Piovesan. En segon lloc ha quedat LAMENTO de Rubén Sánchez i en tercera posició, THROUGHT de Gaukhr Akzhol del Kazajistan.

Pel que fa a la categoria junior, el primer classificat ha estat David Panadès amb DARRERA L’APARENÇA de l’escola terrassenca Creixen, seguit del treball de Laura Gascón de l’Institut Egara ROOM 14.9. El tercer lloc ha estat per COMPASSION de Saif Arefin de Bangladesh.

El ONE SHOT ha rebut aquest any 1.908 films procedents de 110 països diferents. A més, a nivell amateur, també hi han participat 11 estudiants de secundària terrassencs, que hi han presentat 7 pel·lícules. Tècnics del festival els van impartir diverses sessions de formació amb la intenció de fomentar l’esperit cineasta entre els estudiants.