NIFCO augmenta el sòl productiu de la planta de Terrassa i incorpora maquinària d’última generació

NIFCO Products Espanya ha incrementat en 525m2 el sòl productiu de la planta de Terrassa, que s’uneixen als gairebé 1.000m2 de magatzem ja reconvertits a producció en els últims 3 anys. El nou magatzem de Rubí, inaugurat recentment, i l’optimització del layout a les instal·lacions de Terrassa han permès a la companyia habilitar una nova zona de producció que es destinarà al muntatge de productes d’alta rotació, principalment manetes per als principals OEM (Original Equipment Manufacturer).

El nou espai de la planta de Terrassa acollirà en total entre 15 i 20 màquines que permetran a la companyia fer front a les noves necessitats de producció i atendre de forma eficient demandes concretes de marques líders del sector. Es tracta de màquines automàtiques i semiautomàtiques adaptades a les necessitats actuals de qualitat i exigència, dissenyades i fabricades internament en Nifco (6 d’elles noves per donar resposta a projectes de diferents fabricants).

“Aquest nou espai és una zona flexible que ens permet adequar de manera àgil la nostra capacitat productiva i la maquinària necessària al tipus i ritme de producció que requereix la planta de Terrassa en cada moment”, afirma el director de NIFCO Products Espanya, Albert López.

En els últims anys NIFCO Products Espanya ha realitzat una clara aposta pel futur, amb inversions properes al 10% de la facturació, tant en tecnologia com en la millora de les seves instal·lacions.

L’habilitació d’aquesta nova àrea completa l’última fase d’expansió prevista al Pla estratègic 2015-2020 de la companyia, que manté la seva voluntat de seguir treballant en l’optimització contínua del sòl productiu per la qual NIFCO Products Espanya ha estat guardonada amb un premi mundial del Grup NIFCO.