NIFCO Products España renova el seu Consell d’Administració

NIFCO Products España, una de les principals empreses del món fabricant de components plàstics per a l’automòbil, ha arrencat el 2018 renovant el Consell d’Administració de la companyia. Així, des de principis de gener, Koji Watanabe ha assumit el càrrec de President de NIFCO Products España mentre que Albert López ha estat nomenat Director de la filial del grup japonès a l’estat espanyol. Juntament amb Fukuo Iwasaki, Masaya Nagaoka i Tsukasa Naganawa, López i Watanabe completen el Consell d’Administració de la firma.

Amb planta a Terrassa i un nou magatzem a Rubí, l’empresa NIFCO es troba immersa en un procés de creixement sostingut i ha adaptat l’estructura organitzativa amb l’objectiu d’afrontar els nous reptes de futur marcats en el pla estratègic 2015-2020 de la companyia. NIFCO Products España, nascuda al 2001, és una empresa que pertany al grup NIFCO, dedicat al disseny, desenvolupament i fabricació de components termoplàstics per al sector de l’automòbil, produint tant peces per a l’interior del vehicle com per a l’exterior i el motor.

La planta de Terrassa és l’única que el grup NIFCO té a Espanya. En aquestes instal·laciones s’hi produeixen una gran varietat de peces, essent els agafadors del sostre el producte estrella, dels quals la companyia té una quota de mercat europeu propera al 15%. Actualment, l’empresa està formada per més de 220 treballadors.