Nil Moliner i Sense Sal, primeres confirmacions del FRED Festival

FRED Festival, així és com es diu el festival de música de nova creació de Terrassa. Un esdeveniment que tindrà lloc l’últim cap de setmana de l’abril d’enguany, divendres 26 i dissabte 27, al Parc Audiovisual de Catalunya.

El cantautor català Nil Moliner serà un dels caps de cartell del festival, situant-se com un dels artistes revelació del 2018. El 2017 va llançar el seu primer EP, produit per Manu Guix i Roger Rodés, amb una acollida de més de 7 milions de reproduccions. El tema ‘Que nos sigan las luces’ va ser escollida com una de les candidates per representar Espanya a Eurovisión i acaba de ser disc d’or amb més de 12 milions de reproduccions. Nil està a punt de treure el nou treball ‘El despertar’, que veurà la llum el proper 1 de febrer i que presentarà a l’abril al Fred Festival.

El segon grup confirmat són els terrassencs ‘Sense sal’, amb més de 200 actuacions en tot el país i 6 treballs a l’esquena (4 àlbums i 2 EP) que els consolida com un dels grups de primera línia del panorama musical català. El grup de rock folck ha anunciat a les seves xarxes socials que estan preparant dos nous temes que sortiran aquesta nova temporada.

El nou festival de Terrassa també tindrà una zona gastronòmica amb ‘foodtrucks’, juntament amb altres parades de diferents productes.

Ja es poden aconseguir les entrades per a l’abonament de dos dies a la web fredfestival.cat. El preu de llançament és de 30 euros, que canviarà en el moment que s’anunciïn més artistes confirmats.