Nit de Sant Joan sense gaires incidents

Un any més, Terrassa ha celebrat la nit més màgica de l’any, la de Sant Joan. Una data molt especial pels milions de catalans que celebren l’arribada de l’estiu al voltant del foc i les fogueres. Una fantàstica ocasió per compartir bons moments amb família i amics, gaudint de les revetlles, dels balls, les coques i alguns, dels petards.

La ciutat ha acollit diverses revetlles per tot el terme municipal, concretament vuit que són les que ha autoritzat l’Ajuntament de Terrassa mitjançant l’àrea de Protecció Civil i Via Pública. D’aquestes, només una ha disposat de foguera; es tracta de la revetlla organitzada per La Xemeneia celebrada a la plaça de l’Apotecari.

Però la ciutadania ha celebrat la nit de Sant Joan a diferents punts. N’hi ha hagut al carrer del Comte Borrell, entre el carrer d’Arquimedes i de Galileu; al carrer de la Mare de Déu de l’Esperança, entre el carrer Mare de Déu del Carme i Mare de Déu de les Neus; a la plaça de les Nacions Unides; al carrer Millars; al carrer de Sant Honorat, entre Sant Cosme i mossèn Àngel Rodamilans; a la plaça del Cirici i Pellicer; al carrer de Salou amb carrer Mura, i al carrer d’Aurora cruïlla amb el carrer del Cementiri Vell.

Pel que fa al balanç d’aquesta nit de revetlla, que recordem, és una de les que registra major activitat nocturna de l’any, aquesta ha transcorregut sense gaires incidents. Fins a les vuit del matí del dia 24, els Bombers de la generalitat han rebut 23 avisos mitjançant el servei d’urgències 112, que s’han traduït en 12 intervencions, la majoria tasques d’extinció d’una desena de contenidors i papereres cremades a conseqüència de la pirotècnia.

El Vallès Occidental ha estat la comarca catalana amb major nombre de serveis d’emergència registrats, amb 54 sortides. En el conjunt de Catalunya, els bombers han atès 240 avisos entre les deu de la nit del dia 23 fins a la mitjanit.