No hi ha opció davant un CN Sabadell que sembla jugar una altra lliga

La Lliga Femenina de waterpolo consisteix en saber qui quedarà segon. El primer lloc el té reservat el CN Sabadell, amb el permís del CN Mataro, que sembla que utilitzi el campionat domèstic com a entrenaments per a Europa, que és on s’haurà de guanyar les garrofes.

Dissabte es va imposar al CN Terrassa a l’Àrea Olímpica per 6 a 23. Les terrassenques només van aguantar fins al 2 a 2. A partir de llavors el CN Sabadell va anar imposant el seu ritme habitual, endossant un parcial de 2 a 8 en el segon quart. Jugar contra un equip que de mitjana anota més de vint gols per partit també permet als contraris prendre’s el partit com un entrenament de nivell. En aquest sentit el tècnic egarenc, Xavi Pérez, va donar minuts a les menys habituals. Per exemple, Júlia Rodríguez, jove del planter que va debutar la setmana passada a la màxima categoria, va anotar dos gols a les tetracampiones d’Europa.

La internacional terrassenca Paula Leitón va estar, com és habitual, a bon nivell, marcant tres gols contra el seu exequip.

El CN Terrassa intentarà donar continuïtat al bon inici de temporada la setmana que va amb un altre derbi vallesà, aquest cop contra el CN Rubí.