No Son Joguines

‘No són joguines’, sensibilitzar la ciutadania sobre la tinença responsable dels animals

En Bobby, un gos de peluix és el protagonista de la campanya ‘No són joguines’ pensada per sensibilitzar els terrassencs i terrassenques sobre la tinença responsable dels animals.

L’Ajuntament recorda mitjançant una campanya de conscienciació que els animals no són joguines, ni objectes per regalar. La iniciativa, impulsada per la Comissió de Benestar Animal, vol remarcar que adoptar una mascota és una decisió molt important i que ha d’estar consensuada per tots els membres de la família. 

 I  és que aquest Nadal, un any més, moltes famílies es plantegen incloure un gos o gat a les seves vides. Però és una decisió que cal prendre  amb responsabilitat. Per tant  cal ser conscients de l’esforç que suposa.

Els abandonaments s’han disparat els últims mesos, i des del consistori es remarca  que l’opció més vàlida és la adoptció.  Per trobar mes informació es pot consultar aquesta pàgina web. També es pot ser casa d’acollida temporal per a animals del CAAD durant l’hivern. Si es vol  ser-ho i ajudar un animal es poden fer les inscripcions en aquest formulari.

Notícia relacionada