Noguera i Sociats, guanyadors de la 8a Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa

Adrià Noguera es va proclamar guanyador de la Duatló de Muntanya Ciutat de Terrassa. L’atleta del BuffScott va completar els sis quilòmetres a peu, els 20 de BTT i els últims tres altres vegada corrent, en 1h35’59’’. No ho va tenir fàcil, perquè el segon classificat, Ismael Ventura, del Club Triatló Granollers, va arribar només dotze segons després. Això demostra la importància de fer ràpides les transicions de modalitat.

 En l’apartat femení Laura Gómez, de Ferrer Hotels-M3T, va dominar la prova amb més comoditat i se la va adjudicar amb un temps de 1h55’17’’. Tot just era la seva segona participació en aquesta prova.

Pel que fa a la cursa, de deu quilòmetres, el guanyador en categoria masculina va ser el corredor del Club Natació Terrassa, Just Sociats. En categoria femenina, la primera va ser Gemma Cadafalch.

Un cop més la Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa va ser un èxit de participació, amb 595 participants (300 en la curs ai 295 en la duatló) i un centenar de voluntaris. És la duatló de muntanya que es disputa a Catalunya amb més participants. Surt i arriba al barri de Can Roca i els atletes tenen el privilegi de disputar la prova a través del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.